Boy George 62 let


Boy George, vlastním jménem George Alan O'Dowd, je britský zpěvák, frontman kapely Culture Club, držitel mnoha hudebních cen včetně Grammy, skladatel, DJ a kouč pořadu The Voice UK.  Proslavil se svým androgynním, excentrickým vzhledem. Své umělecké jméno si zvolil kvůli tomu, že si lidé vlastně nebyli jisti, zda je muž, nebo žena. Proto tedy ''Boy'' George.

Často se spekulovalo o jeho sexuální orientaci. Boy George tvrdil, že je bisexuál. Nicméně v roce 1985 přiznal, že je gay. Měl romantický vztah s bubeníkem Culture Club Jonem Mossem po dobu šesti let. Většinu hitů které George napsal byly inspirované právě jeho divokým a špatně utajovaným vztahem s Mossem.

V roce 1986 se kapela rozpadla, Boy George propadl drogám a vydal se na sólovou dráhu. V roce 1986 se mimo jiné objevil v epizodě seriálu A-Team s názvem Cowboy George, kde si zahrál sám sebe.

V roce 2010 byl podle jeho autobiografické knihy Take it like a man'natočen biografický film Worried about the Boy , kde se v roli Boy George předvedl tehdy teprve sedmnáctiletý herec Douglas Booth.


14.6.1961
Eltham, Kent, England, Velká Británie
Boy George csfd

Our Gay Wedding: The MusicalDvakrát za životTabooI Love You BabyThe Wolves of KromerLove Me Tender: A Tribute to the Music of Elvis Presley1 Non BlondeSvengaliRubyThe Mrs. Merton ShowA-TeamAn Audience with AdeleRoma Caput DiscoBlitzed!Larry's GarageDuran Duran: There’s Something You Should KnowKdo myslíš, že jsi?Culture Club - Live at WembleyElton John: The Nation's Favorite SongSoundtracky: písně psané z pamětiAmerická 80. létaStrani Ritmi - La Storia del Dj Marco TraniLou Reed RememberedHow the Brits Rocked AmericaPravdivý příběh... Lady GagaShowBusiness: The Road to BroadwayAll We Are SayingGeorge Michael: A Different StoryThe Lady in Question Is Charles Busch100 Greatest VideosIntimate Portrait: Rosie O'DonnellLegend of Leigh Bowery, TheVH-1 Where Are They Now?Top TenBehind the MusicThe History of Rock 'n' RollMemories of 1970-1991Intimate PortraitCulture Club: Live in SydneySteppin' OutBoy George: My GodBoy George: Everything I OwnFerry Aid: Let It BeBerlin Live: Boy George & Culture ClubGlastonbury Festival 2015Club Random with Bill MaherGMA3: What You Need to KnowSteveHollywoodské médium s Tyler HenryBitva playbackůJak jsem se stal ženouLate Night with Seth MeyersThe ProjectAngela and FriendsTop of the PopsThe Alan Titchmarsh ShowThe BRIT Awards 2006Boy George's Queerest TV Moments


Aktualizace osobnostního profilu Boy George: 24.11. 2023 22:54