David Bradley 70 let


Tento britský herec se narodil 27. září 1953 v Barnsley ve Velké Británii. Ve škole nebyl dobrým žákem a neměl ani žádnou představu čemu by se chtěl po ukončení studií věnovat. Pouze věděl, že nechce vykonávat stejnou práci jako jeho otec, který pracoval v dolech. Jeho matka byla švadlena.

V době, kdy se aktivně nevěnoval své herecké kariéře, se pokoušel věnovat jiným aktivitám, jako například vytváření stolních her, psaní seriálů pro televizi. Pokaždé to však skončilo neúspěchem. Také napsal knihu pro děti. V roce 2001 napsal otevřený dopis Danielu Radcliffovi, ve kterém ho varoval před nebezpečím, že navždy bude považován za dětskou hvězdu.

Zajímavostí je, že se podílel na restaurování staré kaple u města Bath. Od roku 2006 žije opět ve svém rodném Barnsley v jižním Yorkshiru.


27.9.1953
Barnsley, South Yorkshire, England, Velká Británie
David Bradley csfd

MacbethCrazy JoeJim z nádražíWorld Cup: A Captain's Tale, TheNa západní frontě klidSvítání ZulůZproštění vinyMalachiův zálivKesBedtime StoriesEurocopsThe Flame Trees of ThikaTwo PeopleBill BrandBedtime StoriesA Family at WarZ CarsGreg Davies: Looking for Kes


Aktualizace osobnostního profilu David Bradley: 19.4. 2024 00:09