Corinne Camacho (1941 - 2010)


Corinne Camacho byla americká televizní herečka, zpěvačka a skladatelka. Po působivé televizní kariéře, která trvala téměř čtyři desetiletí, se Camacho věnovala výchově dětí, povolání životního kouče, otevírání hospicových center a psaní hudby pro děti.

Byla vdaná za mexického herce Drewa Michaelse (dvakrát) a Richarda Camacha. Později se přestěhovala do Nového Mexika, kde v 90. letech vedla hospicové centrum, a v roce 2001 se stala životní koučkou v Oregonu.

Věnovala se také zpěvu a skládala hudbu pro děti. V roce 2006 vydala album „Love Notes & Lullabies“. Její druhé dítě, Jeffrey Paul Camacho, zemřelo ve dvou měsících v roce 1964. Zůstali po ní syn Chris Camacho, dcera Gabrielle Yasenchak a dvě vnoučata. Corinninou neteří je zpěvačka a herečka Zoey Tess. Corinne zemřela na rakovinu.


31.10.1941
New Jersey, USA
15.9.2010
Beaverton, Oregon, USA
Corinne Camacho csfd

Lewis, Clark a GeorgeJsem už dospělýLaboratoryBorn AgainKilling StoneThe SpecialistsPlanet EarthWhat Are Best Friends For?Gidget Gets MarriedMask of Sheba, TheSestřičkaHunterAirwolfLoterieCapitolLittle House on the PrairieT.J. HookerCagneyová a LaceyováMagnumFlamingo RoadThe Rockford FilesTrapper John, M.D.The RunawaysWonder WomanLou GrantCharlieho andílciCity of AngelsThe Bionic WomanS.W.A.T.Amy PrentissKolchak: The Night StalkerThe Six Million Dollar ManBarnaby JonesGriffM*A*S*HThe Girl with Something ExtraBanyonJigsawTemperatures RisingThe RookiesThe Sixth SenseThe WaltonsCannonSargeDan AugustThe Flying NunLove, American StyleMedical Center


Aktualizace osobnostního profilu Corinne Camacho: 21.10. 2023 10:05