Abigail Spencer 42 let


Abigail Leigh Spencer se narodila 4. srpna 1981 na Floridě. Má dva bratry, staršího Yancyho, mladšího Sterligna a je napůl Kubánka po mamince. Už od dětství byla vychovávána tak, aby si šla cílevědomě za svým úspěchem. V jedenácti letech vyhrála národní kolo soutěže miss talent (juniorskou kategorii samozřejmě) a zatímco v prvním ročníku na střední škole křižovala Německo a zpívala mu s kostelním sborem, ve druhém ročníku zkoušela konkurs na Brodway a v dalších ročnících už zpívala na jevišti v muzikálu Pomáda.

Úspěch přišel s rokem 2006, kdy nejprve získala hlavní roli v komedii HOOKED a především titulní roli v seriálu ANGELIN TÝM, kde ztvárnila vyšetřovatelku Angelu Henson. Bohužel natáčení seriálu bylo zrušeno v prosinci 2006 už po skončení první série. Poté se Abigail začala opět objevovat jen v dílčích epizodách populárních seriálů jako jsou SBĚRATELÉ KOSTÍ, či HOW I MET YOUR MOTHER. Nicméně je velmi pravděpodobné, že o této mladé, krásné, talentované a ambiciózní herečce ještě v budoucnu uslyšíme.


4.8.1981
Gulf Breeze, Florida, USA
Abigail Spencer csfd

One HeartWrong NumberButtonsMost do životaBeautiful NowH8RZThe Heyday of the Insensitive BastardsCo by kdybyLoupež stoletíŽhavá láska II.Žhavá láska III.Hrůza v Connecticutu 2: Duch GeorgieKilimanjaroMocný vládce OzNa divoké vlněTohle je válka!Kovbojové a vetřelciNáměsíčnýBackyards & BulletsJekyllCoat of Snow, ATruth and DareCampfire StoriesExtended FamilyShatter BeltChirurgovéRebelReprisalWayneTimeless


Aktualizace osobnostního profilu Abigail Spencer: 11.11. 2023 01:57