Chris O'Dowd 44 let


Chris O'Dowd se narodil v Boyle, County Roscommon v Irsku. Absolvoval University College Dublin a nato navštěvoval London Academy of Music and Dramatic Art. Tam přispíval do novin "The University Observer" a byl aktivním členem debatní skupiny "Literary and Historical Society".

O'Dowd má rovněž spoustu rolí ve filmech zahrnující snímek "Festival", kde hraje tzv. "stand-up" komika Tommyho O'Dwyera, roli za kterou vyhrál "Scottish BAFTA award". V této době, O'Dowd natáčí "Frequently Asked Questions About Time Travel", komediální sci-fi film, v němž vystupují Marc Wootton, Dean Lennox Kelly a Anna Faris.


9.10.1979
Boyle, hrabství Roscommon, Irsko
Chris O'Dowd csfd

Kamarádi z Papuchalkovy skálySnivokrajTátův drakŠpačekJak stvořit dívkuMary Poppins se vracíThe Cloverfield ParadoxVinylová láskaLáska za láskouS láskou VincentThe Incredible Jessica JamesVelká hraMascotsSirotčinec slečny Peregrinové pro podivné dětiThe Program: Pád legendyKalvárieMiluj souseda svéhoZuřivá salsaAjťáci: Přichází internetKrálovství lesních strážcůThor: Temný světFrankie Go BoomThe SapphiresČtyřicítka na krkuSvobodní se závazkyŽeny soběBlbec k večeřiGulliverovy cestyPiráti na vlnáchVše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v časeJak se zbavit přátel a zůstat úplně sámHotel Very WelcomeShowbands IIFestivalVera Drake - Žena dvou tváříVelký poprask na malém městěBig MouthLidské zdrojeSimpsonoviChyťte ho!


Aktualizace osobnostního profilu Chris O'Dowd: 7.3. 2024 03:10