Rachael Taylor 39 let


Vystudovala tamější Riverside High School a po škole se přestěhovala do Sydney, kde začala pracovat pro modelingovou agenturu Skye-Jilly International. V roce 1998 byla zvolena Miss Tasmánie. Mezitím, co pracovala jako modelka, chodila na různé herecké kurzy a snažila se prorazit v televizi.

Prorazit se jí ale podařilo až poté, co se přestěhovala do USA. Získala roli ve snímku NEVIDITELNÉ ZLO, kde o její život usiloval bývalý wrestler Glen Jacobs, coby maniakální vrah. Výraznější roli ji svěřil až Michael Bay ve velkofilmu TRANSFORMERS, kde ztvárnila vědkyni Maggie Madsen. Díky této roli si zahrála v hororu CLONA, thrilleru DECEPTION nebo v nezávislém dramatu BOTTLE SHOCK.


11.7.1984
Launceston, Tasmania, Austrálie
Rachael Taylor csfd

Bílá orchidejDámy v černémFinding Steve McQueenHouse of BondARQZlatoLoftCo dál, Bene?Red Dog - psí legendaČerná hodinaSummer CodaCedar BoysGhost MachineKolotočářiWashingtonienneClonaPodvodVíno rokuTransformersNeviditelné zloDynastie: Rub a lícHerkulesMan ThingŽivotní příběh Natalie WoodovéJessica JonesThe DefendersStav ohrožení666 Park AvenueCharlieho andílciChirurgové


Aktualizace osobnostního profilu Rachael Taylor: 1.11. 2023 01:46