Cameron Esposito 42 let


Cameron Anne Young Anastasia Esposito je americká herečka, komička a podcasterka. Esposito se v podstatě zaměřuje na témata týkající se LGBTQ+ komunity, feminismu, sociální spravedlnosti a problémů, kterým čelí příslušníci marginalizovaných komunit. Esposito pochází z Western Springs ve státě Illinois a žila v Los Angeles.

Esposito studovala teologii a angličtinu na Boston College s úmyslem stát se sociální pracovnicí v Chicagu. Během studia v Bostonu hrála ragby a vystupovala ve školním improvizačním souboru. 

Po návratu do Illinois absolvovala semestr kurzů sociální práce na Chicagské univerzitě.

Esposito je otevřená lesbička a v letech 2015 až 2018 byla vdaná za kolegu, stand-up komika River Butchera. Butcher a Esposito spolupracovali na několika projektech.


17.8.1981
Chicago, Illinois, USA
Cameron Esposito csfd

Za sny až na MarsMezi námi medvědy ve filmuOmniboat: A Fast Boat FantasiaThe Dark DivideHrdina až do konceFirst Girl I LovedOperatorSleightSvátek matekA Million Little ThingsS láskouThe Rookie: FedsBrooklyn 99Mezi námi medvědyGreenovi ve velkoměstěDanger & EggsČas na dobrodružstvíBajillion Dollar Propertie$MaronTake My WifeDon't Let The Pigeon Do StorytimeInside JokesComedy Bang! Bang!


Aktualizace osobnostního profilu Cameron Esposito: 10.3. 2024 01:35