Katherine Barrell 34 let


Katherine „Kat“ Barrell je kanadská herečka, producentka, režisérka i scenáristka. Její kořeny však sahají i do Evropy, konkrétně na Slovinsko, odkud pochází její matka. Věnuje se jak filmové, tak divadelní tvorbě. Již na střední škole napsala a posléze režírovala divadelní hru, ve které si i zahrála. Začala studovat na Sheridan College, poté přešla na George Brown College, kde úspěšně dostudovala.

V prosinci roku 2017 si vzala Raye Gallettiho, se kterým se seznámila na natáčení filmu My Ex-Ex (2015). V roce 2019 veřejně oznámila svou bisexualitu. „Přitahují mě jak muži, tak ženy. Osoba, do které jsem se zamilovala, je muž... Přeji si, aby to mohlo být o člověku, do kterého jsem se zamilovala, ne o jejich pohlaví.“

Ve filmu si poprvé zahrála v roce 2011, a to konkrétně v dramatu Poe. Nejznámější je však pro svou roli Nicole Haught ze seriálu Wynonna Earp (od r. 2016), který je natočen podle stejnojmenného komiksu. Za tuto roli Kat v roce 2020 získala Canadian Screen Award. Dříve než získala roli Nicole Haught, ucházela se i o roli Wynonny Earp a Waverly Earp. V roce 2017 začala hrát v seriálu Workin' Moms (od r. 2017), kde si zahrála Aliciu Rutherford, matku dvou dětí. V roce 2020 se přidala k seriálu Good Witch (od r. 2015), kde se chopila jedné z hlavních rolí.

Sama režírovala a produkovala několik krátkometrážních filmů, z nichž nejznámější jsou například drama Cannonball (2016) nebo komedie Dissecting Gwen z roku 2017.


12.2.1990
Toronto, Kanada
Katherine Barrell csfd

Everything ChristmasMaking Scents of LoveA Tale of Two ChristmasesNeočekávaná láskaA Godwink Christmas: Miracle of LoveJezero 6Tíživá minulostA Nutcracker ChristmasDefinition of FearMy Ex-ExThe ScarehousePoeDobrá čarodějkaWynonna EarpZpátky do práceSoukromé očkoStar Trek: DiscoveryŠerifská hvězdaNemocnice HopeKrálovstvíPřípady detektiva MurdochaDívka odjinud


Aktualizace osobnostního profilu Katherine Barrell: 10.3. 2024 14:58