Natasia Demetriou 40 let


Narodila se britské matce a řecko-kyperskému otci. Vyrůstala v severní části Londýna, poté šla studovat herectví na univerzitu v Leedsu. Společně s o tři roky mladším bratrem Jamiem, který je také herec, navštěvovala univerzitu v Bristolu. Oba byli členy místní studentské komediální skupiny Bristol Revunions, jejíž kořeny sahají až do 50. let 20. století.

V roce 2019 začala hrát upírku Nadju v seriálu Co děláme v temnotách, který napsali Jemaine Clement a Taika Waititi na základě stejnojmenného komediálního mockumentary filmu z roku 2014. Seriál dobře přijali kritici i diváci a Natasia Demetriou se díky této roli stala známou po celém světě.

Za roli Nadji v seriálu Co děláme v temnotách získala v roce 2021 ocenění Critics' Choice Super Awards za nejlepší seriálovou herečku v kategorii science fiction/fantasy.


15.1.1984
Londýn, England, Velká Británie
Natasia Demetriou csfd

Kouzelníkova sloniceŽelvy Ninja: Mutantí chaosEurosong: Příběh skupiny Fire SagaThe Road to BrexitFesťákCo děláme v temnotáchLive at the Moth ClubTash and EllieThe RanganationSimulantStath Lets FlatsMěstské legendyYear FriendsTop CoppersBadultsBBC Comedy FeedsMan of the HourMr Bean: FuneralVelká květinová bitvaThe Great British Bake Off: An Extra SliceSweat the Small Stuff8 Out of 10 Cats Does CountdownAnna & KatyMidnight Beast, The


Aktualizace osobnostního profilu Natasia Demetriou: 30.10. 2023 17:01