Karan Johar 51 let


Karan Johar se narodil a vyrůstal v Bombaji. Jeho rodiči jsou známý Yash Johar, zakladatel slavné Dharma Productions a Hiroo Johar. Studoval na Greenlawnské škole obor HR(lidské zdroje) na koleji obchodu a ekonomiky, kterou zvádl ve francouzštině.

Jeho režijním debutem byl film KUCH KUCH HOTA HAI, který mu přinesl osm filmových ocenění, včetně ceny pro nejlepší film, nejlepší režii a čtyři ocenění za nejlepšího herce v hlavní a vedlejších rolí. Mezi jeho další úspěšné režijní filmy patří KABHI KHUSHI KABHIE GHAM (2001), rodinné drama, které bylo opět velmi úspěšné. Dále působil jako producent filmů KAL HO NAA HO (2003) a KAAL (2005). Poté následovala čtyřletá přestávka, kterou přerušil režií filmu KABHI ALVIDA NAA KEHNA. V roce 2010 napsal, zrežíroval a produkoval film MY NAME IS KHAN, kde v hlavní roli uvidíme ShahRukh Khana a Kajol. Produkoval seriál We Are Family (remake hollywoodského Stepmom). V roce 2012 produkoval film AGNEEPATH (režie debutujícího Karana Malhotra) s Hrithikem Roshanem a film EK MAIN AUR EKK TU. Oba tyto filmy se ukázaly jako obchodně úspěšné. Objevil se také v televizní zábavě ve svých diskuzních pořadech s celebritami jako Kofee With Karan.

V současné době pracuje na režii filmu STUDENT OF THE YEAR. Karan Johar je svobodný a říká, že ženění není nic pro něj, nicméně v budoucnosti plánuje adopci dítěte.


25.5.1972
Mumbaí (Bombaj), Indie
Karan Johar csfd

Koochie Koochie Hota HaiAe Dil Hai MushkilBombay TalkiesStudent of the YearJmenuji se KhanNikdy neříkej sbohemZítřek už možná nepřijdeNěkdy veselo někdy smutnoNěco se dějeRocky Aur Rani Kii Prem KahaaniPříběhy duchůPříběhy chtíčeKoffee with KaranKillSelfieeBedhadakBrahmastra: část 1 - ShivaGehraiyaanGovinda Naam MeraJug Jugg JeeyoLigerMinakši SundarešvaraNeobyčejné příběhyShershaahSooryavanshiBhoot: Part One - The Haunted ShipVinaVojenská pilotkaDriveGood NewwzKesariSkvrnaStudent of the Year 2DhadakRaaziSimmbaBadrinath Ki DulhaniaIttefaqOk JaanuBaar Baar DekhoDear ZindagiKapoor & SonsBrothersShaandaar2 StatesHasee Toh PhaseeHumpty Sharma Ki DulhaniaUngliBláznivé mládíGippiGori Tere Pyaar MeinCesta ohněm


Aktualizace osobnostního profilu Karan Johar: 1.11. 2023 08:50