Ron Glass (1945 - 2016)


Tento americký herec buddhistického vyznání se narodil 10.7.1945 v Evansville, Indiana. Vystudoval na univerzitě v Evansville, kde získal titul Bakalář umění a to ve dvou hlavních oborech Drama a Literatura. O několik let později, ocenila univerzita jeho práci u filmu a udělila mu nejvyšší vyznamenání Medal of Honor.

Od té doby se objevil například v dětské sérii TEEN ANGEL, zahrál si také ve STAR TREK: VOYAGER, ale především ztvárnil roli pastora Booka v kultovním sci-fi FIREFLY.


10.7.1945
Evansville, Indiana, USA
25.11.2016
Los Angeles, California, USA
Ron Glass csfd

KomorníkStrange FrameHorší než smrtDům na špatné adreseSerenityPřestávka: Škola mimo provozRugrats Kwanzaa Special, ADoživotní šanceIncognitoUnbowedStudený jako kámen 2Poslední večírekNevítaná návštěvaTemný vesmírPerry Mason: Případ střílejícího herceGus Brown and Midnight BrewsterKatastrofa letu 401Foster and LaurieLet's Switch!The Crazy World of Julius VrooderBeg, Borrow, or StealShirts/SkinsAgenti S.H.I.E.L.D.Kriminálka Las VegasCloser: Nové případyKriminálka New YorkDirty Sexy MoneyŽralokAll Grown UpFireflyAno, drahouškuStrážkyně zákonaThe Education of Max BickfordThe Proud FamilyStar Trek: Vesmírná loď VoyagerJack & JillPřátelé


Aktualizace osobnostního profilu Ron Glass: 2.11. 2023 06:38