William Hope 69 let


William Hope se narodil v Montrealu v Kanadě v roce 1955. Studoval na Royal Academy of Dramatic Art (RADA) v Londýně a začal v divadle na obou stranách Atlantiku. Většina z jeho práce jsou hlavní role v divadlech West End Theatre v Londýně.

V roce 2008 v Glasgowě získal cenu Aliens Legacy Gold Award na Collectormania. Má manželku a dvě děti. Žije převážně v Londýně.


2.3.1955
Montréal, Quebec, Kanada
William Hope csfd

SynTexaský masakr motorovou pilouThe Catcher Was a SpyThomas & Friends: Danger at the DocksMašinka Tomáš: Úžasné lokomotivySlumberTokyo TrialTout là-hautMašinka Tomáš: Zapněte motoryTomáš a jeho přátelé: Velký závodThomas & Friends: Thomas' Christmas CarolThomas & Friends: Whale of a Tale and Other Sodor AdventuresTomáš a jeho přátelé - Sodorská legenda o ztraceném pokladu2/11 Het spel van de wolfThomas & Friends: Spills and ThrillsThomas & Friends: Trouble on the TracksBurton a TaylorováLokomotiva Tomáš: Král železnicPavouciSkleněný důmThomas & Friends: Animals Aboard!Thomas & Friends: Go Go Thomas!Thomas & Friends: Muddy MattersThomas & Friends: Railway MischiefThomas & Friends: Santa's Little EngineThomas & Friends: The Thomas WayChases and Fun Awesome Adventures Vol. Two: RacesLokomotiva Tomáš: Záhada Modré horyTemné stínyThomas & Friends: A Very Thomas ChristmasThomas & Friends: Sticky SituationsThomas & Friends: Up, Up and Away!Thomas and Friends: Curious CargoThomas and Friends: Schoolhouse DeliveryCaptain America: První AvengerLokomotiva Tomáš: Diesel má slavný denThe LadyThomas & Friends: Merry Christmas, Thomas!Thomas & Friends: Rescue on the RailsThomas & Friends: The Birthday ExpressThomas & Friends: Wobbly Wheels & WhistlesThomas and Friends: Pop Goes ThomasInformátorkaLegacyStudená fúzeThomas & Friends: Merry Winter WishTomáš a kamarádi: Záchrana z Mlžného ostrovaLast Days of Lehman Brothers, TheSherlock HolmesTomáš a kamarádi: Hrdina na kolejíchTemné patroJako vzteklí psiRin Tin TinTrade Routes11. záříDetonatorMstitelZachraňte JimmyhoNukleární cílVnitřní nepřítel


Aktualizace osobnostního profilu William Hope: 30.10. 2023 17:36