Tyler Mane 57 let


Tenhle obrovitý 203 centimetry vysoký drsně vyhlížející chlapík je původem Kanaďan a ve skutečnosti se jmenuje Daryl Karolat. Od roku 1989 se profesionálně věnoval wrestlingu, kde vystupoval pod přezdívkami Nitron, The Big Sky nebo The Skywalker. Jako zápasník se těšil velké popularitě, často vystupoval například s jiným známým wrestlerem Kevinem Nashem. Sportovní kariéru ukončil v r.1996 a přeorientoval se na herectví.

Zatím největší prostor získal v postavě vraždícího maniaka Michaela Myerse v nové verzi hororové klasiky HALLOWEEN a HALLOWEEN II. pod režijním vedením Roba Zombieho. Do budoucna má naslibovaných hned několik hlavních rolí, takže je reálná šance, že se z vedlejších úloh monster a hromotluků konečně propracuje v novou akční hvězdu typu Arnolda Schwarzeneggera.

Tyler je podruhé ženatý a z prvního manželství má dvě děti. Se svojí současnou partnerkou Renae Geerlings si zahrál ve druhém Halloweenu.


8.12.1966
Saskatoon, Saskatchewan, Kanada
Tyler Mane csfd

William FrosteBring Me a DreamEntrenchmentPenance LaneHrátky s ohněmMiracle in East TexasThe Silent NaturalAbnormal AttractionWhen the Storm God RidesCheck PointVictor CrowleyTake 2: The AuditionCompound FractureDevil May Call247°FGunlessHalloween IIHalloweenHerkulesVyvrženci peklaTrojaKrál ŠkorpiónStvoření monstraŠpinavej JoeX-MenDoom PatrolJupiter's LegacyHorrifiedKnihovníciMy BoysMůj přítel MonkSyn plážeSprávná pětkaSlayer: The Repentless KillogyMichael Lives: The Making of 'Halloween'The Many Masks of Michael MyersHonkChopperScream Awards 2007The TestWCW Fall Brawl


Aktualizace osobnostního profilu Tyler Mane: 2.11. 2023 12:23