Bill Skarsgård 33 let


Celým jménem Bill Istvan Günther Skarsgård se narodil 9.8.1990 ve Švédsku. Vyrůstal na filmech svého slavného otce Stellana Skarsgårda, jejichž sláva neustále rok od roku vzrůstá. Byl svědkem i profesionálního růstu svých starších bratrů. Nejspíše proto se rozhodl stát se hercem. Což nebylo snadnou volbu.

Světový věhlas však získal ve snímku SIMONŮV VESMÍR od režiséra Andrease Öhmana. V letošním roce byl vybrán jako Shooting Star mezi nejlepšími mladými evropskými herci. Jeho první mezinárodní produkci bude brzy vidět v kinech. Jedná se o snímek ANNA KARENINA od režiséra Joe Wright (Pokání) s Keirou Knightley a Jude Lawem, kde Bill hraje kapitána Machoutena soupeře Vronskijho. Malá, ale významná role.


9.8.1990
Stockholm, Stockholms län, Švédsko
Bill Skarsgård csfd

EmperorLords of WarNosferatuThe CrowBoy Kills WorldGilded RageJohn Wick: Kapitola 4BarbarVšechny mé dopisy spalEternalsZákon vesmíruNine DaysĎábelTo Kapitola 2VillainsDeadpool 2Mladí zabijáciAtomic Blonde: Bez lítostiBattlecreekToVánoce s mumínkyAlianceViktorieAnna KareninaKorunovační klenotyŠimon a dubySimonův vesmírZa modrým nebemKenny BeginsArn - Riket vid vägens slutZtraceni beze stopyClark: Hvězdný zločinecSoulmatesCastle RockHemlock GrovePappa polisPennywise žije!MyskvällGomorron


Aktualizace osobnostního profilu Bill Skarsgård: 12.11. 2023 05:19