Brandon Call 47 let


Brandon Spencer Lee Call se narodil v kalifornském městě Torrance. Má dvě sestry: Dee Anne a Tandi a bratra Dustina. Jak vyrůstal, Brandon velmi rád hrál basketbal a poslouchal muziku.

Popularitu si poté začal získávat jako syn Davida Hasselhoffa v seriáu POBŘEŽNÍ HLÍDKA. V tomto seriálu však vydržel jen jednu sérii. Poté byl požádán, aby ze seriálu odešel, neboť vyrostl příliš rychle a byl téměř stejně tak vysoký a urostlý jako jeho seriálový otec David Hasselhoff. Ten v té době seriál i produkoval a přál si, aby jeho syn Hobie zůstal ještě několik sérií mladý a Brandonovu roli tak získal Jeremy Jackson. Brandon krátce nato získal roli J.T. Lamberta, syna Patricka Duffyho a Suzanne Somers v populárním rodinném sitcomu KROK ZA KROKEM. V souvislosti s tímto seriálem Brandon pravděpodobně nikdy nezapomene na noc 3. září 1996, kdy byl po natáčení epizody Kroku za krokem postřelen neznámým útočníkem do obou paží. Ze zranění se mu naštěstí podařilo zcela zotavit a mohl brzy pokračovat v natáčení.

V soukromém životě má Brandon za sebou jedno manželství, které skončilo rozvodem, ale má z něj jednu dceru, která se narodila v roce 1998. V současnosti již Brandon pověsil herectví na hřebík. Žije v kalifornském městě Vista, kde provozuje benzinku a myčku aut.


17.11.1976
Torrance, California, USA
Brandon Call csfd

For the BoysDobrodružství Forda FairlanaSlepá zuřivostThe Gifted OneWarlockBetween Two WomenNejbohatší kocour na světěI Dream of Jeannie... Fifteen Years LaterZubaté ostříČerný kotelKrok za krokemBlesk v rájiABC TGIFPobřežní hlídkaMagnumSomething Is Out ThereCharmings, TheTrying TimesWebster


Aktualizace osobnostního profilu Brandon Call: 1.4. 2024 02:11