Marlene Favela 47 let


Rodným jménem Silvia Marlene Favela Meraz se narodila 5. srpna 1976 na severu Mexika, v provincii Santiago Papasquiaro Durango. Koluje v ní mexická, libanonská a španělská krev. Má pět sourozenců, jeden z bratrů zemřel v útlém věku. Vystudovala, podobně jako většina mexických herců, hereckou akademii CEA, která patří mexické televizní společnosti Televisa. Začínala jako modelka, později již v zaměstnání u Televisy působila jako hlasatelka programu Camarôn que se duerme.

Krásná herečka se aktuálně věnuje stále modelingu (Avon, Coke, Sears), k čemuž ji předurčuje její přirozená krása a předepsaná výška 176 cm. Stěžejní pro ni zůstává účinkování v „mýdlových operách“, brzy se zřejmě objeví v telenovele CORAZO APASIONADO (2011), jejíž podrobnosti dosud nejsou známy.


5.8.1976
Santiago Papasquiaro, Durango, Mexiko
Marlene Favela csfd

Me gusta, pero me asustaPlayballMutant: ProbuzeníEl amor invencibleAmor en NavidadCorazón guerreroLa desalmadaPasión y poderPanenka JaneEl Señor de los CielosEl Rostro de la VenganzaCorazón ApasionadoLos herederos del MonteAmor sin maquillajeZorro: Meč a růžeOšklivka BettyContra viento y mareaRubíVelo de noviaDivoká kočkaMezi láskou a nenávistíLa IntrusaNavidad sin finCarita de ángelCasa en la playa, LaDKDA: Sueños de juventudInfierno en el ParaísoMujeres engañadasPor tu amorRey Chavez: La Luz De Tu MiradaNoches con PlatanitoBillboard Latin Music Awards 2007


Aktualizace osobnostního profilu Marlene Favela: 10.11. 2023 23:29