Paula Wild 49 let


Vysoká tmavovlasá kráska, vlastním jménem Pavla Nováková se narodila 15.května 1974 v Kroměříži a proslavila se u nás i v zahraničí jako možná nejznámnější česká pornoherečka.

Působení v erotickém byznysu ji však přineslo také spoustu osobních problémů, kvůli kterým nakonec své profese zanechala a dodnes na ni nevzpomíná v dobrém. Se svým přítelem se usadila v Brně a v současné době se živí jako moderátorka a kosmetička.

Objevila se také v epizodních rolích v několika "opravdových" filmech - například prostitutka Nicol v české nezávislé komedii BRAK nebo další prostitutka v hororu amerického režiséra Eli Rotha, natáčeném v Čechách HOSTEL. Do budoucna se snad tedy dočká většího prostoru i na stříbrném plátně.


15.5.1974
Kroměříž, Československo
Paula Wild csfd

Double Duty 2HostelPost CoitumBumsfidele SchwesternPerversní maskaBrakDivoký andílekRocco znásilňuje PrahuDonne gatto - Ladre di sessoDr. Max v PrazeEuro Anal Sluts 1Honzíkova cesta na...Spirito al telefonoStorie italiane libidinoseWeltklasse Ärsche 3Anální dobrodružstvíEuro Angels 12: Probing PragueNeodolatelná SilviePrivate Stories 22: Alive and Kickin'Sex magazínWorld Sex Tour 11: PragueMiss EroticaRock and Roll. Rocco Part IRozpitvaný HostelČas láskyDoga - Holka samosexuálUvolněte se, prosímPaškál


Aktualizace osobnostního profilu Paula Wild: 5.12. 2023 12:10