Christian Oliver 52 let


Christian Francis Oliver se narodil 03.03.1972 v Celle v Německu. Vyrůstal však ve Frankfurtu Nad Mohanem, který po maturitě opustil a odjel studovat herectví do Los Angeles. Tam mu přezdívaly "Baby A", protože jeho přízvuk byl tak silný, že připomínal Arnolda Schwarzeneggera.

Kromě toho jsem Christiana taky mohli vidět ve filmech jako SPEED RACER, kde ztvárnil postavu Snaka Oilera či válečném dramatu VALKÝRA, kde si zahrál po boku Toma Cruise.

Mimo to je Christian majitelem oděvnického podniku, rád cestuje a miluje adrenalinové sporty jako potápění, sky-diving a snowboarding. Je ženatý a s manželkou Julií má dceru Antonii a syna Lenze Valentina.


3.3.1972
Celle, Niedersachsen, Západní Německo
Christian Oliver csfd

English EstateI Am FearAnimal Among UsBest Christmas Ball EverD-DayRattlesnakesThe Outer WildObchodníci se smrtíProbuzená posedlostHerkules: VzkříšeníNinja ApocalypseHouse of Good and EvilNora Roberts: PoctaReady or NotImmer Wirbel um MarieSpeed RacerValkýraBerlínské spiknutíSubject TwoOmrzlinaZáře lesaPastPeklo ve městěSchlaf mit meinem MannBomby pod BerlínemRomantic FighterEat Your Heart OutDívčí klubKriminálka StuttgartThe OutpostTimelessDr. KleinOsmý smyslBez hranicPřípad pro dvaDoktor z hor: Nové příběhyInspektor George GentlyNávrat na výsluníKobra 11


Aktualizace osobnostního profilu Christian Oliver: 30.10. 2023 11:01