Bob Sapp 49 let


Obrovitá hora svalů se valí tunelem spojujícím arénu se zákulisním bludištěm chodeb. Když vstoupí do cesty mohutnému reflektoru, publikum zděšeně zahučí a vzápětí se ozve burácivé pískání, dupot nohou a bouřlivý potlesk – Bob Sapp se právě dostavil na svůj další profi zápas pod taktovkou federace World Championship Wrestling!

Po roce 2000 přišla spása. Byl osloven mezinárodní wrestlingovou federací WCW (World Championship Wrestling), která mu nabídla možnost arénových zápasů. Po několika lekcích, kde se Sapp učil mnoha technikám, chvatům, ale i vystupování a herectví, vstoupil na pódium pod přezdívkou The Beast (Zvíře). Není také divu, jelikož Sapp v té době měřil 196 cm a vážil 165kg!

Jeho výkony WCW nijak nenadchly, avšak zaujaly vedení televize FX, která poskytla Sappovi možnost střetnout se v boxerském zápase proti ex-fotbalistovi Chicago Bears Williamu Perrymu, přezdívanému Icebox (Mrazící box). Sapp ho knokautoval ve druhém kole a otevřel si tak cestu do kickboxerské ligy K1, kterou mu vydláždil japonský mistr a zakladel K1 mistr Ishii.

Dnes má za sebou přes 300 televizních vystoupení, účinkoval v shotech a reklamách firmy Panasonic, je propagátorem mobilních telefonů a působí jako mluvčí National Football League a komentátor Superpoháru. Takový člověk obdařený neskutečnými proporcemi nemohl ujít pozornosti Hollywoodu – po epizodní roli v TV seriálu Tajgo shichauzo (2003) dostal svojí první roli v japonském akčňáku IZO (2004), poté účinkoval v japonském horroru DEBIRUMAN (2004) a hned poté dostal nabídku od Roba Bowmana ztvárnit „kamenného“ obra Stonea ve snímku ELEKTRA (2005). Ačkoliv se zde objevil jen na pár vteřin, byl vzápětí osloven Peterem Segalem, aby následně zahrál Switowskiho ve sportovním dobrodružství THE LONGEST YARD (2005). V současnosti se Bob Sapp účastní natáčení komedie BIG STAN.


22.9.1974
Colorado Springs, Colorado, USA
Bob Sapp csfd

Barbar ConanBlood and BoneFrankenhoodPlayer 5150Remarkable PowerThe BreakoutTen NejvětšíElektraTrestná laviceDevilmanIzoDynamite!Comedy Is PainRelentless: The Making of 'Elektra'


Aktualizace osobnostního profilu Bob Sapp: 20.4. 2024 21:30