Cameron Boyce (1999 - 2019)


Cameron Mica Boyce byl smíšeného etnického původu. Jeho otec Victor Boyce je Afroameričan a jeho matka Libby Boyce je Židovka. Žil v Los Angeles se svými rodiči a mladší sestrou Mayou. Měl psa jménem Cienna. Cameronova babička z matčiny strany, Jo Ann Allen Boyce, byla jednou z „The Clinton 12“, dvanácti afroamerických dospívajících, kteří jako první žáci navštěvovali desegregovanou jižní veřejnou školu, Clintonovu střední školu, v roce 1956. Cameron chodil na školu Sherman Oaks Center for Enriched Studies v Los Angeles (Kalifornie, USA).

V televizi se vůbec poprvé objevil ve videoklipu That Green Gentleman (Things Have Changed) od skupiny Panic! at the Disco. Zahrál si i v několika reklamních spotech, například na společnost Burger King. První roli získal v seriálu General Hospital: Night Shift. V roce 2008 se objevil v jeho prvních filmech Zrcadla a Oko dravce. Potom ho můžeme velmi dobře znát z komedií s Adamem Sandlerem, a to Machři a Machři 2 nebo z filmové série Následníci od Kennyho Ortega. Rovněž propůjčil svůj hlas do animovaného seriálu Jake a piráti ze Země Nezemě. Pokud bychom se ještě vrátili k seriálům, tak je nutno zmínit seriál od Disneyho Jessie, kde si zahrál hlavní roli jako Luke Ross a zároveň zde hrál po boku svého blízkého kamaráda Karana Brara. Epizodní roli si zahrál i například v seriálu Austin a Ally nebo Na parket, též od Disneyho.

Cameron Boyce zemřel 6. července 2019 ve spánku na epileptický záchvat. Jeho tělo bylo zhruba po 2 týdnech od úmrtí spáleno a popel byl navrácen jeho rodině.


28.5.1999
Los Angeles, California, USA
6.7.2019
Los Angeles, California, USA
Cameron Boyce csfd

RuntNásledníci 3Následníci 2NásledníciMůj přítel delfín 2Machři 2Nela Náladová zachraňuje prázdninyMachřiOko dravceZrcadlaParadise CityPaní FletcherováMarvel: Spider-ManPrůvodce všehoschopného hráčeCode BlackTáborníci z KikiwakaDokonalý SpidermanJessieLiv a MaddieNásledníci: Kouzelný světAustin a Ally


Aktualizace osobnostního profilu Cameron Boyce: 5.11. 2023 03:51