Ester Kočičková 56 let


Ester Kočičková se narodila 13. ledna roku 1968 v Klatovech. Vlastním jménem se jmenuje Renata Pařezová - Divišová. Svůj psedonym začala používat, když nastoupila jako moderátorka do Rádia Limonádový Joe a pravidelně vystupovala i na rozhlasové stanici Radiožurnál. Moderovala několik pořadů pro Českou televizi, jako ŽENSKÝ HLAS, DVOJHLAS či PAVLAČ ESTER KOČIČKOVÉ.

Ester vystupuje také jako šansoniérka, kdy zpívá vlastní texty s hudebním doprovodem skladatele Lubomíra Nohavici. Její další pseudoego je třináctiletá folková písničkářka Adélka Králíková, dívka s těžkým dětstvím, která má otce zedníka a notorického alkoholika, matku Irenu jenž je učitelkou strojopisu a čile praktikující jehovistkou a její bratr Milan trpí mentálním postižením. To vše však dokáže přetavit do oblasti mimoškolních zájmů, zejména pak do hry na kytaru a skládání vlastních písní.


13.1.1968
Klatovy, Československo
Ester Kočičková csfd

Krvavý JohannPo čem muži toužíTen, kdo tě milovalÚkryt v zooKomici s.r.o. The TourŘachandaTady hlídám jáCzech Made ManMuži v nadějiOsudové penízeKuličkyHrubeš a Mareš jsou kamarádi do deštěJá, MattoniVinaři4teensVyprávějNa Stojáka v kiněDiagnóza Brodský13. komnataSupport Lesbiens: ChangesKomici s.r.o. v LucerněV dobrém i zlémKlidná ránaK.O.MICINa rudluBlízká setkáníTajemství tělaComedy ClubNominační večer Českého lva 2013Sejdeme se na CibulceSilvestr 2011Mikrofon Andreje HaladyTalkshow Jana SaudkaZázraky přírodyČeský lev 2008QTOP STAR magazínPavlač Ester KočičkovéČeský lev 2006Před půlnocíVšechnopártyNa stojákaUvolněte se, prosímDvojhlasSítoŽenský hlasBarvy životaKrásný ztrátyNoc s AndělemNa plovárně


Aktualizace osobnostního profilu Ester Kočičková: 30.3. 2024 20:09