Madeline Zima 38 let


Madeline Rose Zima se narodila 16.09.1985 v Connecticutu, ale její rodiče se záhy odstěhovali do Pensylvánie. Má 2 sestry, Vanessu a Yvonne, které se také věnují herectví. Svůj herecký debut si odbyla jako šestiletá ve filmu RUKA NA KOLÉBCE, díky kterému si ji oblíbili diváci i kritici. O rok pozděj se objevila ve filmu PAN CHŮVA NEBOLI OSOBNÍ STRÁŽCE.

Už od roku 2007 ji můžeme znát jako Miu ze seriálu CALIFORNICATION. O rok pozděj si zahrála ve filmu PROTIVNÝ SVŮDNÝ HOLKY,který se však stal propadákem. Ve stejném roce si zahrála roli teenagerky Frances v hororu DIPLES.

Byla nominována na Young artist award, kterou však nikdy nevyhrála. Kromě toho ráda píše humorné povídky.


16.9.1985
New Haven, Connecticut, USA
Madeline Zima csfd

Diary of a SpyHypochondriacBlaženostInsightThe ChainVHYesŠokující odhaleníPainkillersI Am Watching YouWeepah Way for Now#StuckFrom A to BCrazy Kind of LoveGilded LilysSecond SightVražedná dohodaCrazy EyesDomácí záležitostiLake EffectsFirst DatesPíseň mého srdceTranceThe CollectorDimplesProtivný svůdný holkyLooking for SundayModerní PopelkaLucyDirigentPříslib smrtiSecret Path, TheDalší šanceThe Rose SistersNež jsme se našliPan chůva, neboli osobní strážceRuka na kolébceDoom PatrolNámořní vyšetřovací služba: HawaiV odborné péčiHodný holkyPerry MasonTYMěstečko Twin PeaksGrimmBetas


Aktualizace osobnostního profilu Madeline Zima: 31.10. 2023 17:05