Lucy Brown 45 let


Britská herečka se narodila 13. února 1979 ve West Sussex, Anglie. Je dcerou Chrise Browna a Helen Burleigh a její mladší bratr se jmenuje Mark. Studovala na několika školách v univerzitním městě Cambridge a studium zakončila na Guildhall School of Music and Drama v Londýně.

Lucy Brown se pravidelně účastní představení literárních děl slavných autorů pod záštitou neziskové organizace WordTheatre založenou Cedericem Foxem v roce 2003, jejímž cílem je obnovit lásku nastupující generace k literatuře a jazyku. Vystoupení probíhají živě v salonech Los Angeles, New Yorku a Londýna. Proslýchá se, že Lucy spolu s další herečkou Olivií Poulet píší komediální drama, kde mají hrát Mischa Barton a Adam Garcia.

Lucy Brown si 13. února 2010, v den svých narozenin, vzala snoubence Jeremy Wisemana, který působí v oblasti podnikových financí a v současnosti žije v Londýně.


13.2.1979
Crawley, Západní Sussex, England, Velká Británie
Lucy Brown csfd

Trpká úrodaBonded by BloodLedové monstrumMinotaurRichard Sharpe - Nebezpečné posláníMalice AforethoughtO čem všem je láskaPeter Warlock: Some Little JoyPiccadilly JimFrances TuesdayMurderVesnicePravěk útočíThe PhilanthropistVraždy v MidsomeruHarley StreetLáska v bílém pekleCanterburské povídkyKate Middleton: The Making of a QueenWilliam & Kate: Raising a Royal FamilyThis Is VanityVidfest DiariesGPTVGMTVEverything I Ever Wanted to Tell My Daughter About Men


Aktualizace osobnostního profilu Lucy Brown: 2.11. 2023 23:14