Juliet Aubrey 57 let


Napůl Velšanka a napůl Angličanka Juliet Aubrey studovala archeologii na King's College v Londýně. Když odjela v rámci školy na rok do Itálie, převládla u ní láska k herectví a připojila se tam k putovní divadelní společnosti. Rozhodla se, že po návratu zažádá o přijetí na divadelní školu  a tři roky navštěvovala Central School of Speech and Drama.

Z televizní práce můžeme jmenovat minisérii Five Daughters, který popisuje skutečné události z Ipswiche, kde zmizelo z ulic pět mladých žen nebo historický seriál  Bílá královna. V seriálu Pravěk útočí si zahrála archeoložku, tedy obor, který původně studovala.

Juliet je ambasadorkou organizace, která pomáhá ženám v zemích postižených válkou, má dvě děti a je sestřenicí The Edge, kytaristy kapely U2.


17.12.1966
Fleet, Hampshire, England, Velká Británie
Juliet Aubrey csfd

LX 2048InfiltrátorMinePádChristmas EveObří sopkaFPřistižen při činuA Class ApartGood Murder, ANepohodlnýCasterbridgeský starostaBertie a ElizabethElla a její matkyCyclopsPříběh jedné ženyAmante perduto, L'Extremely DangerousIl tempo dell'amoreStill Crazy - Pořád naplnoThe Unknown SoldierFood of LoveFor My BabySupply & DemandThe MothVítejte v SarajevuDeath of a SalesmanGo NowBible - Starý zákon: JákobMeasure for MeasureJona che visse nella balenaPoslední upírProfesor TempestWhitstable PearlVan Der ValkPodfu(c)kVesniceBílá královnaLilyhammer


Aktualizace osobnostního profilu Juliet Aubrey: 30.10. 2023 21:05