François Goeske 35 let


François Goeske se narodil 18. března 1989 ve francouzském městě Saint Doulchard.  V současné době žije v Mnichově. Už v  raných létech François objevil svou lásku k hudbě. Jeho otec, který je violoncellista v Bavorské státní opeře, mu byl  vzorem. Jakmile byl dost velký na to, aby dosáhl na klávesy, improvizoval na klavír a v pěti letech začal chodit do houslí.

Kromě své hudební kariéry, se François začal zajímat i o herectví. Jako Kreuzkamm Jr., zrzavý génius matematiky, fyziky a chemie exceloval v remaku Létající třída (2002) Ericha Kaestnera, ve kterém divadelní publikum nadchnul natolik, že ho vidělo téměř 2 miliony diváků. Krátce na to propůjčil svůj hlas Mauglímu v německé verzi Knihy džunglí 2.

Od té doby François o své profesionalitě neustále přesvědčuje  v  produkcích jako Francouzština pro začátečníky (2006), Ostrov pokladů (2007), The Bridge (2008) a Summertime Blues (2009). Za své úspěchy byl nominován třikrát na Mezinárodní cenu Undine, byl také oceněn cenou White Elephant a několikrát získal ocenění časopisu Celebrity Magazine.


18.3.1989
Saint-Doulchard, Francie
François Goeske csfd

Der Bozen-Krimi: BlutracheDer Bozen-Krimi: ZündstoffEine harte TourDie Diplomatin - Böses SpielLe Corps sauvageDer Bozen-Krimi: Leichte BeuteDieter Not UnhappyPlatonowBesser als nixLost PlaceSchlaflos in SchwabingSie hat es verdientFaktor 8 - Smrtící virusSummertime BluesŠípková RůženkaMostOstrov pokladůTarragona - Ein Paradies in FlammenFrancouzský polibek pro začátečníkyPoslední vlakHlasy minulosti IIKouzelný křišťálLétající třídaMalá čarodějka BibiDer kleine MannBlutige AnfängerIn aller FreundschaftLoď snůVraždy na severuZločin v AlpáchFindherRodina doktora KleistaArmans GeheimnisKriminálka StuttgartZvláštní jednotka, LipskoGottlos - Warum Menschen tötenMísto činu


Aktualizace osobnostního profilu François Goeske: 3.11. 2023 23:47