Quim Gutiérrez 43 let


Quim Gutiérrez je španělský herec, který se narodil 27. března 1981 v katalánské Barceloně. Oba jeho rodiče jsou učitelé. Quim si odbyl debut už ve 12 letech. Přesto dokázal zkombinovat herecké ambice s těmi studijními. Vystudoval Univesitad Pompeu Fabra.

V roce 2011 získal hlavní roli v hororovém příběhu LA CARA OCULTA. Hraje zde hlavní mužskou postavu Adriána, kterému za podivných okolností zmizí přítelkyně.


27.3.1981
Barcelona, Cataluña, Španělsko
Quim Gutiérrez csfd

L'Île rougeHistorias para no contarJednoho roku, jedné nociLíbánky s mámouExpedice: DžungleMadeleine CollinsHledání zázrakůTe quiero, imbécilLitusVýhody cestování vlakemAbrakadabraLa niebla y la doncellaWùluSpiknutíLes Yeux jaunes des crocodilesSexo fácil, películas tristesFotbal nade všeLos últimos díasTři svatby navíc¿Quién mató a Bambi?Todo es silencioBratranci v akciLa cara ocultaUna hora más en CanariasSangre de mayoSin tiVšechny polohy láskyVirginia, la monaca di MonzaPrchavé lžiTělo v ohniSousedEl padre de CaínWeb TherapyPrecio de la libertad, ElGénesis - Vrahova dušeEl cor de la ciutatRosa, punt i a partPoble nouCasting: El camino del éxitoValeTraumalogíaViva la vida¡Qué tiempo tan feliz!BuenafuenteChannel nº 4Noche HacheEl club


Aktualizace osobnostního profilu Quim Gutiérrez: 9.10. 2023 17:09