Tony Goldwyn 63 let


Anthony Howard "Tony" Goldwyn se narodil 20. května 1960 v Los Angeles, USA do rodiny filmového producenta Samuela Goldwyna, Jr. I další členové rodiny byli z uměleckého prostředí. Obě babičky byly herečky, děda z matčiny strany byl dramatik. Goldwyn studoval Hamilton College v Clinton, New York, Brandeis University v Waltham, Massachusetts (kde získal titul B.F.A.) a London Academy of Music and Dramatic Art. Je ženatý a má dvě dcery.

Goldwyn také režíruje. Z filmů režíroval například A WALK ON THE MOON (1999) nebo LAST KISS (2006), ze seriálů například jeden díl WITHOUT A TRACE, dva díly GREY'S ANATOMY (2006) nebo čtyři díly DEXTERA.


20.5.1960
Los Angeles, California, USA
Tony Goldwyn csfd

OppenheimerPlaneVražda v PařížiLidi, které nesnášíme na svatběKrál Richard: Zrození šampiónekDárek od srdceMark Felt: Muž, který zradilExperiment BelkoRezistenceDivergenceWarren Jeffs: Prorok mimo zákonMechanik zabijákPoslední dům nalevoAmerická zbraňGhosts Never SleepRomance a cigaretySestryThe Godfather of Green BayAsh TuesdayPoslední samurajJoshuaOpuštěnáAmerická rapsodieAnimální přitažlivostSong of the Lark, The6. denNahoru, dolůTarzanThe Lesser EvilSběratel polibkůTrouble on the CornerKluci ze sousedstvíZkouška ohněmBezstarostnáLegenda o PocahontasNixonPoslední slovoTrumanNákazaVault of Horror IZbraň poslední zkázyLove MattersNakažlivý žárPřípad PelikánKuffsRudé stopyL'Amérique en otageDuchDovolená bez návratuGaby: A True StoryPátek třináctého 6: Jason žijeThe Hot ZoneLovecraftova zeměEuforieKomory


Aktualizace osobnostního profilu Tony Goldwyn: 30.10. 2023 10:19