Filip Rajmont 46 let


Pochází z divadelnické rodiny – svou vizáží nezapře, že je vnukem E. F. Buriana, synem herečky Kateřiny Burianové a režiséra Ivana Rajmonta. Při rozhodování o svém povolání neměl jistě pochyby jakou cestou se dá. Vystudoval herectví na Divadelní fakultě AMU v Praze (absolvoval v roce 2000).

Je možné ho vidět na několika pražských scénách – v Divadle Komedie hrál v Schimmelpfennigově hře Předtím / Potom (režie Dušan Pařízek), v Divadelním spolku Kašpar představuje Ragueneaua v Rostandově Cyranovi, ve Divadle Viola účinkuje spolu se svou matkou v představení z díla svého dědečka E. F. Buriana pod titulem Jsem tvého života amen (rež. Ivan Rajmont), v netradičním prostoru v Jindřišské věži ho můžeme vidět jako Lorda Bobkinse ve Wildeových Lordech.

V Národním divadle začal své hostování v Shakespearově Romeovi a Julii (Benvolio) v režii Vladimíra Morávka. Hrál Gustíka v Schnitzlerově Duši – krajině širé hraje (režie Ivan Rajmont). V současné době hraje: v Gogolově Revizorovi Číšníka (režie Michal Dočekal), Janka ve Věci Makropulos, Husara v Konci masopustu, Profesora Silewskiho v Být či nebýt.


9.9.1977
Praha, Československo
Filip Rajmont csfd

Lítá v tomIdiotVitaj doma, brate!MatkyOčitý svědek8 hlav šílenstvíPoutaAnglické jahodyO malíři AdamoviHrubeš a Mareš jsou kamarádi do deštěKdyž chcípne pesNuda v BrněZatraceníPočetí mého mladšího bratraStříbrný a RyšavecO perlové panněČarodějné námluvyO mrňavém obroviO třech rytířích, krásné paní a lněné kytliByl jednou jeden poldaIvetaBanániRevírSpecialistéPoldaEinstein - Případy nesnesitelného géniaV.I.P. vraždyPanMámaVelmi křehké vztahyUliceDraculův švagrAnetaNováciBackstage: IdiotIvan RajmontNová krevSám v muzeuMarek Ztracený - Tak se nezlobMichal Horák feat. Pokáč - NetušimLenka Nová: Z deště pod okapNárod sobě - kultura toběDivadlo ve filmu: MaryšaBarování


Aktualizace osobnostního profilu Filip Rajmont: 1.11. 2023 02:43