Marina Daunia


Jednou z krátkodobých hvězdiček italského filmu byla také Marina Di Leo. Tato herečka, která se ve druhé polovině sedmdesátých let minulého století objevila v jedenácti filmech, byla známá pod jménem Marina Daunia, někdy také užívala jméno Marina D'Aunia. Hrála zejména v „béčkových“ filmech, jako byly erotické komedie či horory.

Roku 1978 měla Marina svou roli v erotické komedii PROIBITO EROTICO. Roku 1978 jsou ještě spolu s Marinou, Lilli Carati, Ines Pellegrini a Dirce Furani čtveřicí žen, které během útěku z vězení berou jako rukojmí autobus plný mladých žen, tenisových hráček (z nichž jednu hraje Češka, Zora Kerová). Rukojmí, pak podstoupila různé formy fyzického a sexuálního zneužívání v různých stupních nahoty. Film Giovanniho Brusadoriho se jmenuje LE EVASE – STORIE DI SESSO E DI VIOLENZE.

V sexuální komedii INCONTRI MOLTO RAVVICINATI DEL QUATRO TIPO, v roce 1978, hrála v roli Maddaleny jednu ze tří studentek (María Baxa a Mónica Zanchi byly zbylé dvě). V menší roli prostituky, pak hrála v hororu UN OMBRA NELL´ OMBRA (1979). Naposledy se divákům představila roku 1980 ve snímku FEBBRE A 40!.

Po odchodu ze světa filmu se Marina začala věnovat parapsychologii a začala psát knihu na toto téma. Její nepublikovaný příběh se také stal podnětem, pro scénář melodramatického příběhu s klasickým klišé sporu matka-dcera. Tím, byl inspirován Alberto Lattuada při natáčení filmu LA CICALA (1980).

Marina Daunia csfd

Šťastné narozeniny, HarryOmbra nell'ombra, UnPensione amore servizio completoTorino centrale del vizioIncontri molto ravvicinati del quarto tipoLe evase - Storie di sesso e di violenzeProibito eroticoCasa privata per le SSKZ9 - Lager di SterminioMettetemi in galeraVinella e Don Pezzotta


Aktualizace osobnostního profilu Marina Daunia: 11.10. 2023 03:11