Megan Fox 37 let


Megan Fox, celým jménem Megan Denise Fox, je americká herečka a modelka. Dětství strávila v Rockwoodu a její rodiče se rozvedli, když byly Megan tři roky. Vyrůstala v poměrně přísných katolických poměrech a navštěvovala soukromou střední křesťanskou školu v Port St. Lucie. Od pěti let navštěvovala dramatický kroužek a tančila. Od třinácti let začala s modelingem a v roce 1989 získala několik cen v Hilton Head v Jižní Karolíně. V sedmnácti letech se odstěhovala za svým snem herečky do Los Angeles.

Megan se pravidelně objevovala v žebříčcích nejkrásnějších žen a soutěžích nejrůznějších časopisů. Média ji často označovala jako první sexsymbol 21. století.

V červnu 2010 se provdala za herce Briana Austina Greena a ze vztahu se narodili tři synové – Noah Shannon (*2012), Bodhi Ransom (*2014) a Journey River (*2016). Manželé se rozvedli v roce 2021 a v lednu 2022 herečka oznámila zasnoubení s rapperem Machine Gun Kellym.


16.5.1986
Rockwood, Tennessee, USA
Megan Fox csfd

AuroraExpend4bles: Postr4datelníJohnny & ClydeBig Gold BrickGood MourningVe znamení býkaNadosmrtiNoční zubyPo stopách vrahaBojovniceMysli jako pesJangsari: Yicheojin YeongungdeullNeviditelnáZerovilleŽelvy Ninja 2Želvy NinjaDiktátorČtyřicítka na krkuSvobodní se závazkyJonah HexKrev na křídlechJennifer's Body - Bacha, kouše!Transformers: Pomsta poraženýchJak se zbavit přátel a zůstat úplně sámWhoreTransformersRodinný kšeftZpověď královny střední školyMizerové IISestry na BahamáchDaveNová holkaWedding BandRobot ChickenHope & FaithDva a půl chlapaThe HelpCo mám na tobě ráda


Aktualizace osobnostního profilu Megan Fox: 30.3. 2024 23:22