Nicole Paggi 46 let


Americká herečka celým jménem Nicole Collier Paggi se narodila 15. srpna 1977 v Travis County ve státě Texas. Vyrůstala v Austinu. Dva roky strávila studiem v Los Angeles a New Yorku, aby se mohla stát herečkou.

Její prvním filmovým počinem se stal méně známý televizní film Expert Witness z roku 2003. Její další televizní film téhož roku byl Ledový zásah. Zahrála si Marii Blanchard po boku Teda McGinleyho, se kterým bude jestě spolupracovat.

V roce 2003 získává roli v seriálu Hope & Faith. Hraje Sydney Shanowski. Tuto roli ztvárnila po boku Teda McGinleyho ve 22. epizodách. O rok pozdějí si zahraje v šesti epizodách seriálu One on One. Po těchto úspěších získává pouze epizodní role. Výjimkou je seriál Kriminálka Las Vegas, kde si zahrála ve třech epizodách.


15.8.1977
Travis County, Texas, USA
Nicole Paggi csfd

How Not to ProposeDružička v utajeníCielito lindoVšechna naše tajemstvíLedový zásahThe Rookie: FedsZáchranáři L. A.Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně90210: Nová generaceMad LoveKriminálka Las VegasOne on OneJake in ProgressKriminálka MiamiKriminálka New YorkQuintupletsFastlaneHope & FaithGlory DaysProvidencePasadenaSoudkyně Amy


Aktualizace osobnostního profilu Nicole Paggi: 31.10. 2023 00:48