Tad Hilgenbrink 42 let


Ted Hilgenbrink, který se narodil 9. října 1981 v Quincy, Illinois, je mladým americkým hercem. Do povědomí veřejnosti se zapsal především jako Matt Stifler ve filmu PRCI PRCI PRCIČKY: NA TÁBOŘE (American Pie Presents Band Camp).

Svou hereckou kariéru odstartoval roku 2004, kdy si zahrál ve filmu CROSS MY HEART. Později dostal svou, již zmiňovanou, nejznámější roli – Matta Stiflera, kde svým chováním navazoval na Seana Williama Scotta, jehož mladší bratra hrál. V roce 2006 si zahrál ve filmu THE CURIOSITY OF CHANCE, kde ztvárnil roli homosexuálního studenta střední školy, který se snaží zapadnout.

Dalšími filmy, kde jsme Tada mohli vidět jsou EPIC MOVIE a GRAVE SITUATIONS, oba z roku 2007. Dříve také hrál v Hudebním divadle Wichita ve Wichita, Kansas v muzikálech Chicago, Good News, The Scarlet Pimpernel, Oklahoma, a Footloose.


9.10.1981
Illinois, USA
Tad Hilgenbrink csfd

Five Star DayHory zalité krvíLast Low Tide, TheNa hraněDisaster MovieHra na utrpeníSherman's WayZtracení chlapci: Upíří kmenVelkej bijákThe Curiosity of ChancePrci, prci, prcičky: Na tábořeVšechno je relativní


Aktualizace osobnostního profilu Tad Hilgenbrink: 31.10. 2023 04:39