Thomas Brodie-Sangster 33 let


Celým jménem Thomas Brodie Sangster se narodil 16. května v Londýně. Žije zde se svou sestrou Avou a rodiči Tashou a Markem. Matka se živí jako tanečnice a herečka a objevila se i v několika BBC filmech. Otec se zase představil v Německu při muzikálu The Lion King. Zajímavostí je fakt, že Thomasova prababička a babička Hugha Granta byly sestry. Takže Hugh je jakýsi Thomasův strýc přes koleno. Thomas zatím chodí na střední školu Pimlico.

Stejně jako v Lásce nebeské a Nany Mc Phee si po boku Colina Firtha zahrál i ve filmové adaptaci historického románu Valeria Massima Manfrediho Poslední legie. Podílel se také na seriálu PINOCCHIO a filmu THE FENCE, vyprávějícím o přeživších holokaustu.


16.5.1990
Londýn, England, Velká Británie
Thomas Brodie-Sangster csfd

Sleep No MoreDračí zeměLabyrint: Vražedná léčbaLabyrint: Zkoušky ohněmStar Wars: Síla se probouzíLabyrint: ÚtěkPhantom HaloGrázlové z vidlákovaIn Love with DickensAlbatrosPhineas a Ferb v paralelním vesmíruPoslední z FurlongůSmrt superhrdinySome Dogs BiteJasná hvězdaNowhere BoyMagická dobrodružství PinocchiaPoslední legieMolly - příběh z druhé světové válkyTristan a IsoldaKouzelná chůva Nanny McPheeNejzáhadnější vraždyHitler: Vzestup zlaLáska nebeskáŠifraBobbie's GirlJim z nádražíThe Miracle of the CardsThe Artful DodgerPistolDámský gambitThunderbirds Are Go!Godless


Aktualizace osobnostního profilu Thomas Brodie-Sangster: 17.11. 2023 06:40