Fergie 49 let


Stacy Ann Ferguson, světu známá jako Fergie, je zpěvačkou, modelkou a příležitostnou módní návrhářkou a herečkou. Stacy se narodila do rodiny oddaných katolíků a učitelů Terry Jacksonové a Patricka Fergusona. Má také mladší sestru Danu, která se živí jako herečka. Chodila od Mesa Robles Middle School přes A. Wilson High School až na taneční školu. Oba rodiče své nadané dcery podporovali a matka Stacy sehnala i agenta, díky němuž se v roce 1984 dostala k dabování sestry Charlie Browna, Sally, ve speciálech animované dětské karikatury Peanuts s názvy IT'S FLASHBEAGLE, CHARLIE BROWN (1984), SNOOPY'S GETTING MARRIED, CHARLIE BROWN (1985) a ve čtyřech dílech THE CHARLIE BROWN AND SNOOPY SHOW (1985), v těchto projektech okusila i zpěv.

V roce 1986 se Stacy objevila jako Beth ve valentýnském díle rodinného seriálu MR. BELVEDERE a v šílené hororové komedii společnosti Troma s názvem PŘÍŠERA Z ŠATNÍKU. V roce 1991 Stacy spolu se svou televizní sestrou z KIDS INCORPORATED Renne Sands a se Stefanie Ridel založila hudební skupinu Wild Orchid, která míchala pop, soul a R'n'B. Stacy skupinu opustila po dotočení třetího alba v roce 2001 kvůli častým depresím. S Wild Orchid Stacy zazpívala dvě písně ve fiktivním klubu Peach Pit v jednom díle deváté série seriálu BEVERLY HILLS 90210.

V roce 1994 se objevila v jedné epizodě osmé série populárním sitcomu ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, ve které využila Buda, aby se s kamarády dostala blíž ve frontě na lístky na koncert a v roce 1995 si v roli Christy zahrála v jedné epizodě seriálu KAPELA SNŮ. V roce 1998 se poprvé uvedená v titulkách jako Fergie mihla v thrilleru SMRTÍCÍ ZÓNA. V roce 2003 si Fergie zopakovala vytváření dabingu a namluvila postavu popové zpěvačky Shaffiky ve speciálu animovaného seriálu ROCKET POWER.

V tomtéž roce přišel další úspěch, když Fergie přizval její kamarád Will.i.am k natáčení vokálů pro song "Shut up!" pro třetí album skupiny The Black Eyed Peas, nakonec pro album nazpívala další songy a stala se právoplatnou členkou skupiny a je u ní dodnes.


27.3.1975
Hacienda Heights, California, USA
Fergie csfd

Double Dutchess: Seeing DoubleMarmadukNineMadagaskar 2: Útěk do AfrikyGrindhouse: Planeta TerorPoseidonBuď v kliduSmrtící zónaPříšera z šatníkuCleveland showLas Vegas: KasinoRocket PowerGoode BehaviorŽenatý se závazkyKapela snůMr. BelvedereThe Housewife and the Hustler 2: The ReckoningA Tale of James BrownTrue Magic: The Story of the Last UnicornWe Run Sh*tGod Save My Shoes25 let Rokenrolové síně slávyBlack Eyed Peas: LiveFergie - A Little WorkFergie - Just Like YouFergie - Like It Ain't Nuttin'Fergie - Love Is BlindFergie - Love Is PainFergie - Save It Til MorningFergie - TensionFergie feat. Axl Jack - Enchanté (Carine)Fergie feat. Nicki Minaj - You Already KnowFergie feat. Rick Ross - HungryFergie - Life Goes OnFergie - M.I.L.F. $The Black Eyed Peas feat. The World: #WHERESTHELOVEFergie feat. YG: L.A. Love (La La)Fergie feat. Q-Tip & GoonRock: A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)The Black Eyed Peas - Don't Stop The PartyThe Black Eyed Peas - Just Can't Get EnoughDavid Guetta & Chris Willis feat. Fergie & LMFAO: Gettin Over YouJust Stand UpThe Black Eyed Peas - Imma BeThe Black Eyed Peas - Rock That BodyThe Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)The Black Eyed Peas: Imma Be Rocking That BodyWe Are the World 25 for HaitiTckTckTck: Time for Climate Justice - Beds Are BurningThe Black Eyed Peas - Boom Boom PowThe Black Eyed Peas - I Gotta FeelingThe Black Eyed Peas - Meet Me HalfwayFergie - Here I comeNelly feat. Fergie - Party People


Aktualizace osobnostního profilu Fergie: 11.4. 2024 23:44