Valerie Cruz 47 let


Valerie Cruz se narodila 18. července 1976 v Elizabeth, New Yersey. Po rodičích je kubánského původu. Chodila na Florida State University a získal tam titul v oboru divadlo.

Jednu z hlavních rolí dostala v seriálu DRESDEN, kde hrála postavu jménem Connie Murphy, což byla policejní detektivka. Seriál však vydržel jen jednu sérii, a tak se musela Valerie vydat o seriál dál. Další zastávkou byla třetí série DEXTERA, kde se předvedla jako manželka Miguela Prady.

V roce 2009 se připojila k obsazení seriálu TRUE BLOOD: PRAVÁ KREV a také si zahrála ve filmu THE DEVIL TOMB. O rok později dostala nabídku účastnit se natáčení seriálu OFF THE MAP, z lékařského prostředí v džungli. Seriál však opět nevydržel víc než jednu sérii. Na přelomu roku 2011 a 2012 si připsala několik vedlejších rolí v seriálech ALPHAS, GRIMM, SCANDAL.


18.7.1976
Elizabeth, New Jersey, USA
Valerie Cruz csfd

Locating Silver LakeMy First MiracleLoftHraniceThe Devil's TombReeker 2Žízeň po krviCellularJeden z nás lžeWalker: IndependenceCharmedMagnumZelenáčDoktořiLife SentenceChicago JusticeDoubtQuanticoStoupenci zlaBoschDexterNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu Valerie Cruz: 2.3. 2024 09:49