Amber Heard 38 let


Amber Heard se narodila v Austinu 22. dubna 1986. Navštěvovala St. Michaels Catholic Academy, kterou ale kvůli herectví musela opustit. V 18 letech získává první zkušenosti před kamerou. Zpočátku se objevuje v menších seriálových rolích jako například v SMALLVILLE, O.C. nebo CALIFORNICATION s Davidem Duchovnym.

Jejími hereckými vzory jsou Julia Roberts, Natalie Portman či Cate Blanchett. Mezi Amberiny záliby patří plavání, potápění, horolezectví, golf a modeling. Právě ve světě modelingu sbírá Amber jeden úspěch za druhým. Objevuje se na obálkách populárních časopisů a pánský časopis Maxim jí v anketě 100 žhavých žen umístil na 21. místě. Stává se také tváří mnoha reklamních společností.


22.4.1986
Austin, Texas, USA
Amber Heard csfd

Aquaman a ztracené královstvíIn the FireLiga spravedlnosti Zacka SnyderaVymletýAquamanHer SmellLondýnská poleI Do... Until I Don'tLiga spravedlnostiBez kalhot XXLDánská dívkaThe Adderall DiariesWhen I Live My Life Over Again3 dny na zabitíMachete zabíjíSyrupŠpionážDrive AngryRumový deníkThe River WhyThe WardZtracena v pustiněExTerminatorsJonesoviOtčímZombielandInformátořiNikdy to nevzdávejTravička zelenáThe Beautiful OrdinaryYou Are HereAlpha DogPrice to PayThe PrinceVšichni milují Mandy LaneJejí případSexy mrtvolaSideFXSvětla páteční nociThe StandThe Playboy ClubCleveland showCalifornicationHidden PalmsMyšlenky zločinceO.C.Jack & BobbyZimní rájDepp vs. Heardová


Aktualizace osobnostního profilu Amber Heard: 30.10. 2023 07:44