Sadie Sink 22 let


Americká herečka Sadie Sink se narodila do rodiny trenéra amerického fotbalu jako čtvrté z pěti dětí. Má tři starší bratry: Caleba, Spencera a Michella, a mladší setru Jacey. S herectvím začínala v útlém dětství, kdy byla fanynkou Muzikálu ze střední a se svým starším bratrem neustále přehrávala scénky z tohoto populárního filmu pro teenagery. Její matka se proto rozhodla nechat ji zapsat na kurzy herectví v Houstonu a díky tomu byla v roce 2012 obsazena do muzikálu „Annie“ na slavné Broadwayi, který jí otevřel dveře do světa showbusinessu.

Jejím filmovým debutem byla v roce 2016 malá rolička v životopisném snímku Chuck o boxerovi Chucku Wepnerovi, kde se objevila vedle hvězd jako Liev Schreiber, Naomi Watts nebo Ron Perlman. O rok později byla obsazena do dramatu The Glass Castle podle oceňovaného memoáru novinářky Jeannette Walls o nekonvenčním dětství v rodině umělkyně a alkoholika. Při natáčení se blíže seznámila s rodinou herce Woodyho Harrelsona, dlouholetého vegana, který ji inspiroval k tomu, aby se také stala vegankou a ambasadorkou za práva zvířat.

V roce 2017 byla Sadie obsazena do role Max Mayfield v populárním mysteriózním seriálu Stranger Things. O dva roky později jsme ji mohli vidět také například v hororu Eli.


16.4.2002
Brenham, Texas, USA
Sadie Sink csfd

Berlin NobodyMoje drahá ZoeVelrybaUlice strachu – 2. část: 1978Ulice strachu – 3. část: 1666EliSkleněný zámekSkutečný Rocky BalboaStranger ThingsAmerická odyseaNadvládaAll Too Well: The Short FilmTudum: A Netflix Global Fan EventBurning Questions26th Annual Screen Actors Guild AwardsHollywood InsiderThe 75th Golden Globe AwardsBeyond Stranger ThingsTotal Request LiveEntertainment TonightGood Morning America


Aktualizace osobnostního profilu Sadie Sink: 3.11. 2023 02:53