Emily Procter 55 let


Měří 160 centimetrů, váží 55 kg, je ve znamení vah. Rodiče (William a Barbara) se rozvedli když jí byly dva roky. V rodném městě úspěšně odpromovala na škole Ravenscroft a po vystudování žurnalistiky a tance na East Caroline University předpovídala jako "rosnička" počasí pro WNCT v Greenvillu. Původně chtěla studovat divadelní herectví, ale její učitel jí odradil. Emily však spíše dodal ještě více kuráže a povedlo se. Po přestěhování do Los Angeles jí otec zaplatil hereckou školu a brzy po promoci dostává první menší role v komediích a dramatech.

Ráda skládá puzzle, hraje poker (naučil jí to otec) a je vášnivou sběratelkou brouků. Její koníček je dekorace interiérů ve španělském stylu. Pracuje také jako modelka pro společnost Charriol. Jako dobrovolník pracovala v kuchyni v kostele Všech svatých (All Sainsts' Episcopal) v Beverly Hills. Též se zapojila do charity pro podporu lidí bez domova a pomáhá dětem ze základních škol kde si s nimi povídá o jejich talentu.

Divokým večírkům se Emily vyhýbá, aby střežila své soukromí. Nyní žije s hudebníkem Paulem Bryanem, se kterým má holčičku (*2010/Prosinec). Společnost jim doma dělá kocour Kevin.


8.10.1968
Raleigh, North Carolina, USA
Emily Procter csfd

A West Wing Special to Benefit When We All VoteLove EverlastingBarry MundayAgent v sukni 2Na dně oceánuForever FabulousHorká noc, hořké ránoKrásná GuinevereKozy, kozy, kozičkyPomstaPoplach v skautském tábořeJerry MaguireFast CompanyOpustit Las VegasVe službách FBIKriminálka MiamiZápadní křídloKriminálka New York


Aktualizace osobnostního profilu Emily Procter: 31.10. 2023 19:30