Sofia Milos 58 let


Sofia Milos se narodila 27. 9. 1965 v Curychu. Její matka je Řekyně a otec Ital. Díky tomu v dětství hodně cestovala, učila se cizí jazyky, což se ji v současnosti velmi hodí ve filmových rolích. Mluví plynně anglicky, španělsky, řecky, italsky, francouzsky a německy.

Psal se rok 2000, když si Sofia zahrála i ve filmu. Konkrétně v POSLÁNÍ, HRA NA DVĚ STRANY, VÁŠNIVOST a THE CROSS. Mimo to přišel další seriál DESIRE. Čeští diváci si ji pamatují nejvíce jako detektiva Jelinu Salas z KRIMINÁLKY MIAMI, kde se poprvé objevila v roce 2003 jako jedna z hlavních postav. Postupem času se její role zmenšovala, ale občas se v epizodních rolích vracela. V roce 2008 si zahrála tentokrát speciální agentku Biancu Lagarda v seriálu HRANICE. V roce 2011 se mihla v epizodní roli seriálu MÍSTO ČINU.

I když ovládá spoustu jazyků, sama sebe označuje jako italo-řekyni.


27.9.1965
Curych, Švýcarsko
Sofia Milos csfd

Fake NewsOdissea nell'ospizioCizinec ve mněPart TimeCross, TheVášnivostHra na dvě stranyPosláníFamily JewelsM.K.3ProutníkO kolečko vícTajní operátořiHranice vášněProjekt Modrá knihaChicago JusticePátrací odděleníThe First FamilyMísto činuHraniceKriminálka MiamiDesireLarry, kroť seMy Crazy Life


Aktualizace osobnostního profilu Sofia Milos: 30.10. 2023 17:39