Brenda Strong 64 let


Americká herečka Brenda Lee Strong se narodila 25. března 1960 v Brightwoodu a vyrůstala nedaleko Portlandu. V roce 1978 ukončila studium na Sandy High School, a poté navštěvovala Arizona State University, kde získala bakalářský titul v oboru hudebním divadlo. Se svou výškou 1,82 m a přirozenou krásou uspěla jako Miss Arizona 1980. První veřejnou produkcí bylo její účinkování ve videoklipu Billyho Crystala z roku 1984 s názvem You Look Marvelous a to už byl jen krůček k herectví.

Sympatická herečka se mimo filmové tvorby aktivně angažuje jako instruktor v programu jógy a posílení plodnosti žen, který pomáhá ženám na celém světě. Publikuje v různých časopisech, pořádá workshopy a charitativní podpůrné akce. Její inspirací jsou známí učitelé jógy a osobní životní zkušenost s neplodností, o čemž právě píše knihu. Za svou průkopnickou činnost obdržela čestný doktorát od Yo San University, jež se specializuje na tradiční čínskou medicínu. S manželem Tomem Henrim žila od roku 1989, v roce 2011 požádala o rozvod. Se synem Zakerim bydlí v Los Angeles.


25.3.1960
Brightwood, Oregon, USA
Brenda Strong csfd

Sweeter Than ChocolateDeportedRoad to RedemptionLove by ChanceCesta do vyšší společnostiIce Sculpture ChristmasTeacher of the YearPrivilegedYouOcean of PearlsA Plumm SummerRodina na útěkuČiny a sláva 3: RozděleníMladej a jáČiny a sláva 2Hvězdná pěchota 2: Hrdinové FederaceČiny a slávaTeddy Bears' PicnicČervený drakDům v kraji hrůzyZtraceni v mořiGet a JobKiller AppOběťČerný pesHvězdná pěchotaMěsto vyvolenýchSpaceballsSupergirlAll RiseProč? 13x protoPrvních 100Pillow Talk


Aktualizace osobnostního profilu Brenda Strong: 15.10. 2023 02:18