Madeleine Martin 31 let


Celým jménem Madeleine Elizabeth Martin, je americká herečka nejvíce známa rolí v seriálu CALIFORNICATION. Přes svůj velmi mladistvý věk toho však již dokázala více, než někteří postarší umělci. Narodila se 15. dubna 1993 v New York City, kde navštěvuje školu klasického amerického baletu. Díky svému muzikálnímu a hereckému talentu již jako velmi mladá vystupovala na prknech proslulého divadla Broadway, se kterým procestovala Ameriku po boku Richarda Chamberlaina. Hlavní roli dostala již v deseti letech, což jen potvrzuje její jedinečnost. Stejně jako fakt, že se stala historicky nejmladším vystupujícím na Tony Awards v roce 2003. Ve dvanácti letech se dostala do kulturní sekce New York Times, které zde vyobrazily její profil.

Hlavního úspěchu a přílivu mnoha fanoušků se jí dostalo až rolí Beccy Moody v sexu a alkoholu nabitém seriálu CALIFORNICATION. Televize Showtime jí obsadila jako dceru Davida Duchovnyho, která s ním prochází všemi nástrahami jeho bohémského života. V seriálu se objevuje nejen jako herečka, předvádí zde svůj talent i v několika doprovodných písních.

Aktuálně v americké televizní reklamě propaguje hybridní automobil značky Ford a stále rozvíjí svůj talent na divadelních prknech. Její věk a talent ji předurčuje k věhlasné kariéře, bude zajímavé tento příběh sledovat.


15.4.1993
USA
Madeleine Martin csfd

My Daughter Must LiveRefugeThe DiscoverersLegendaryDoba ledová 2: OblevaAdventure Time: Fionna & CakeCo děláme v temnotáchČas na dobrodružstvíHemlock GroveCalifornicationDobrá manželkaMyšlenky zločince


Aktualizace osobnostního profilu Madeleine Martin: 25.4. 2024 21:49