Kateřina Janečková 40 let


Svou první filmovou roli získala již v jedenácti letech. V roce 1998 nastoupila ke studiu na Konzervatoři v Praze obor hudebně – dramatický, studium dokončila na Janáčkově konzervatoři v Ostravě a po maturitě nastoupila do angažmá v Horáckém divadle v Jihlavě, kde strávila 2 sezóny. Od roku 2005 je jako divadelní a filmová herečka  na volné noze v Praze a hostovala v několika pražských i oblastních divadlech.

V roce 2016- 2018 působila jako pedagog jevištního pohybu a pantomimy na VOŠH v Praze. Na svou pedagogickou činnost navázala v roce 2017, kdy společně s Lenkou Marušanovou založila „Herecké workshopy Kalegro“ pro širokou veřejnost, kde působí mimo jiné i jako lektorka. Kromě herectví se občasně věnuje moderování a hlasovému nahrávání.


7.5.1983
Šumperk, Československo
Kateřina Janečková csfd

Národní třídaBastardi 3Všichni do jednohoRestaurace U princeKobova garážKyticeTáta v nesnázíchLiga mužské moudrostiNárodní házenáSpecialistéLajnaLabyrintBastardiLegendaSvatby v BenátkáchŽivot a doba soudce A. K.PanMámaOšklivka KatkaProč bychom se netopiliVelmi křehké vztahyNávesUliceRodinná poutaKdyž se slunci nedaříEwa Farna - Jaký to jeParabeny


Aktualizace osobnostního profilu Kateřina Janečková: 2.11. 2023 13:43