Janet Jones 63 let


Janet Jones je dnes známá především jako manželka nejlepšího hokejisty historie Wayna Gretzkyho. Málokdo ale ví, že počátkem osmdesátých let byla profesionální modelkou, tanečnicí a měla nakročeno k úspěšné filmové kariéře. Nakonec však dala přednost rodině a ve filmu se objevuje už jen sporadicky.

V roce 1987 se seznámila s kanadskou hokejovou hvězdou Waynem Gretzkym a její popularita dále vzrostla poté, co se objevila na titulní stránce časopisu Playboy – tento výtisk byl v celé Kanadě během tří dnů beznadějně rozprodán. V srpnu 1988 se za slavného hokejistu vdala a jejich svatba byla nazývána „Kanadský královský sňatek“. Zároveň se objevila ve své poslední velké filmové roli – jako policistka Kate v pátém díle POLICEJNÍ AKADEMIE – NASAZENÍ V MIAMI BEACH.

Od té doby se věnuje své stále se rozrůstající rodině (celkem pět dětí) a v podstatě se už jen mihla ve filmech VÍTĚZSTVÍ, TOUGH AND DEADLY, ALPHA DOG a DIRT NAP. Současně s filmovou kariérou se dále věnovala tanci a natočila několik kazet propagujících cvičení aerobiku V poslední době se zdá, že v jejích šlépějích bude pokračovat nejstarší dcera Paulina, která se v roce 2005 objevila na titulní stránce časopisu Flare a pokouší se prorazit jako modelka a příležitostní zpěvačka.


10.1.1961
Bridgeton, Missouri, USA
Janet Jones csfd

American SiegeThe Sound and the FuryPalo AltoAlpha DogTwo Tickets to ParadiseObtížné a vražednéVelké vítězstvíPolicejní akademie 5: Nasazení: Miami BeachAmerican AnthemChorus LineFlamingo KidStaying AliveAnniePán šelemKomando30 for 30Gollocks! There's Plenty of Room in New ZealandDance Fever


Aktualizace osobnostního profilu Janet Jones: 4.11. 2023 12:59