J. August Richards 50 let


Jaime Augusto Richards III. se narodil 28. srpna 1973 ve Washingtonu D.C. a vyrůstal v Bladensburgu v Marylandu. Richardovi rodiče emigrovali do Spojených států z Panamy. Richard navštěvoval Visual a Performing Arts program na Suitland střední škole v Suitlandu a absolvoval ji v roce 1991. Poté nastoupil na University of Southern California na divadelní stipendium.

Richard se také objevil ve filmech WHY DO FOOLS FALL IN LOVE a GOOD BURGER, v televizních filmech CRITICAL ASSEMBLY a MUTINY a také jako zpěvák v NBS minisérii THE TEMPTATIONS. Richards také hostoval ve filmech THE WEST WING a THE 4400.

Poté dostal Richards jednu z hlavních rolí v seriálu ANGEL jako Charles Gunn, pouliční lovec upírů. Jeho postava se brzy stala jednou z nejpopulárnějších, když překonal své výhrady v bojování po boku upíra Angela, zlu, které nejvíce nenáviděl. Po čase se Gunn stal klíčovým hráčem v boji proti zlu.

Richards zatím vystupoval ve čtyřech sériích jako advokát. Richards se přidal k obsazení v LAW & ORDER a spin-off CONVICTION jako Billy Desmond, neporažený asistent okresního prokurátora. Také hrál v KRIMINÁLCE MIAMI jako floridský advokát Bob Villa a advokáta Marcuse McGrathea v RAISING THE BAR až do jeho zrušení. V paté sérii ANGELA, kde hrál Chrlese Gunna, se jeho postava také stala právníkem, který získal veškeré znalosti od firmy Wolfram & Hart mozkovou úpravou. Richards také ztvárnil postavu mladého Richarda Webbera v šesté sérii GREY'S ANATOMY v episodě "Time Warp", a také se ukázal v MENTALISTOVI. Richards též ztvárnil Damona v televizní sci-fi sérii SLIDERS ve čtvrté sérii v epizodě "Just Say Yes".


28.8.1973
Washington, District of Columbia, USA
J. August Richards csfd

PearlPaved with Good IntentionsCritical AssemblyMilenky v akciVzpoura v Port ChicaguProč se blázni zamilují?The TemptationsGood BurgerOP CenterThe Rookie: FedsUpíří akademieZelenáčGenera+ionCouncil of DadsAgenti S.H.I.E.L.D.Kevin (Probably) Saves the WorldGiantsJak přežít rozvodNotoriousChirurgové


Aktualizace osobnostního profilu J. August Richards: 9.3. 2024 06:26