Ryan Kwanten 47 let


Ryan Kwanten se narodil 28 listopadu 1976 v Sydney. Už v mládí dostal přezdívku ,,železný muž“, závodně se věnoval plavání, lyžování a tenisu. V roce 2006 se kvalifikoval na světové mistrovství v biatlonu ve Švédsku a v roce 2007 v Itálii poté, co před tím dva roky po sobě vyhrál mistrovství v biatlonu v LA. K jeho oblíbeným sportům později ještě přibily surfing, cyklistika, triatlon nebo kulečník. Zároveň je i kvalifikovaným cvičitelem jógy.

Ryan ovšem nezahálel a objevil se například v dramatu FLICKA, hororu ZLOVĚSTNÉ TICHO a hostoval v seriálech TRU CALLING nebo LAW & ORDER. Za roli ve snímku AMERICAN BROWN získal na Filmovém festivalu Montreal Cenu diváků. Doposud největší příležitost mu ale poskytl Alan Ball, tvůrce oceňovaného seriálu ODPOČÍVEJ V POKOJI, když mu nabídl roli v jeho hororově laděném seriálu PRAVÁ KREV. Kwanten zde ztvárňuje Jasona Stackhouse, věčně nadrženého bratra hlavní hrdinky.

Ryan Kwanten je také vydávaným autorem a v současné době pracuje na nové knize. Žije střídavě mezi Sydney a Los Angeles. Má dva mladší bratry, oba jsou umělci. Jeden účinkuje v kapele a ten druhý je na hudební konzervatoři. Doma má pudla jménem PK a kočku jménem Sweeny Todd. V současné době bývá označován jako jeden z nejnadějnějších hollywoodských talentů.


28.11.1976
Sydney, New South Wales, Austrálie
Ryan Kwanten csfd

Head CountThe PortraitGloriousLovelandSection Eight2067Hotel smrtiSuper podvodV oku hurikánuPes na střídačkuEdgeMrkáček BillThe Effects of Blunt Force TraumaÚnos Freddy Heinekena7500Bojovníci severu: Sága VikingůNa dosahRio, Eu Te AmoDokonalá nedokonalostKnights of BadassdomMystery RoadNot Suitable for ChildrenGriff the InvisibleLegenda o sovích strážcíchRed Hill: Krvavý zapadákovZůstaň, prosímZlověstné tichoFlickaAmerica BrownLiquid BridgeThe Junction BoysSignal OnePřízeňCreepshowOniSacred LiesPřísahaApollo GauntletTrue Blood: Pravá krev


Aktualizace osobnostního profilu Ryan Kwanten: 2.11. 2023 21:27