Erica Cerra 44 let


Tato americká herečka s italskými předky objevila lásku k herectví už v osmi letech, kdy se objevovala v několika reklamách, pak si dala pauzu a vrátila se k němu až ve svých 22 letech, kdy spojila síly s učiteli Larrym Mossem a Ginou Chiarelli a prohloubila si herecké znalosti. Nejlépe známá je i divákům v České Republice z role zástupkyně šerifa Jo Lupo ze sci-fi seriálu HEURÉKA.

Mimo těchto jednodílových rolí dostala více prostoru v seriálu THE L WORD, kde se ve 2 epizodách objevila jako upíroložka Uta Refson a o dva roky dříve se v jedné epizodě objevila jako tanečnice. Objevila se i ve čtyřech epizodách seriálu BATTLESTAR GALACTICA, kde se objevila jako Maya. Nejvíce jí ovšem proslavilo působení v HEURÉCE, kde si zahrála jednu z takřka hlavních rolí a objevila se i ve 4 ze 7 epizod minisérie EUREKA HIDE AND SEEK.

Z filmových rolí ještě můžeme zmínit středoškolský horor ADAM AND EVIL, upírský horor BLADE III: TRINITY, komedii SVĚTÁK nebo PERCY JACKSON: ZLODĚJ BLESKŮ, kde si zahrála roli bohyně Héry.


31.10.1979
Vancouver, British Columbia, Kanada
Erica Cerra csfd

Mystery on Mistletoe LaneVánoční deník malého poseroutky: Ponorková nemocDeník malého poseroutky: Rodrick je kingDeník malého poseroutkyNarušitelPower Rangers: Strážci vesmíruHon na žralokaVítejte domaThe Wishing TreeMega bouřeAgent bez jménaPercy Jackson: Zloděj bleskuVzkříšení zatracenýchSvětákDlouhý víkendAdam & EvilBlade: TrinityBattlestar GalacticaNancy DrewDobrý doktorThe AstronautsA Million Little ThingsPrvních 100Deadly ClassLovci duchůLucifer


Aktualizace osobnostního profilu Erica Cerra: 6.4. 2024 07:29