Ed Quinn 56 let


Arthur Edward Quinn se narodil 26 února 1968 v Berkeley, Californie. Má tři sourozence Mary, Lizzy a Josepha. Navštěvoval St Mary College a poté pokračoval ve studiu na vysoké škole, kde získal v roce 1991 bakalářský titul z historie.

Po studiu působil jako model v Příži, Barceloně a v Milánu. Působil v mezinárodních reklamách. Po návratu do USA hrál v mnoha televizních seriálech. Jeho první role byla role Jeffa v seriálu V.I.P.. Objevil se mimo jiné i v seriálech JAG, CSI, v letech 2005-2006 se objevoval v SCI: NY. Od roku 2006 do roku 2008 hrál roli Dr. Nathana Starka v seriálu HEURÉKA - MĚSTO DIVŮ. Poté se ještě objevil v seriálu TRUE BLOOD, kde sizahrál upíra Stana. V současné době hraje ve filmech THE CALLER, THE RAINBOW TRIBE, BEHEMOTH.


26.2.1968
Berkeley, California, USA
Ed Quinn csfd

Prci, prci, prcičky: Holky soběPoslední létoNavy Seals vs. ZombiesAudreyThe Last LightSoudný den vánočníVlkodlak: Bestie mezi námiBehemotKrvavá odplataLow FidelityThe CallerThe Rainbow TribeSousedHouse of the Dead 2Hvězdná pěchota 2: Hrdinové FederaceBeeperThe OvalDen za dnem2 $ockyNámořní vyšetřovací služba: New OrleansMistressesPomsta


Aktualizace osobnostního profilu Ed Quinn: 21.3. 2024 00:04