Majandra Delfino 43 let


Celým jménem Maria Alejandra Delfino se narodila 20. února 1981 v hlavním městě Venezuely, Karakasu. Když jí byly tři roky, emigrovali s rodinou do Spojených států. Přezdívka Majandra vznikla díky její starší sestře Marieh, která měla problém s vyslovováním Maria Alejandra. Majandra chodila na školy Ransom Everglades a na New School of the Arts v Miami, na Floridě. V roce 2007 si vzala herce Devona Gummersalla, s nímž se ale následující rok rozvedla.

V roce 1999 vydala své debutové album "The Sicks", které bylo bouřlivě přijato jejími fanoušky a vydala se na turné. Zahrála si v New Yorku, Philadelphii a Los Angeles. Měla několik vyprodaných koncertů v Paříži, kde měla obzvláště velkou základnu fanoušků, a když nahrála duet s francouzským popovým zpěvákem RoBERTem, fanoušků jí jen přibývalo. Její hudba je přirovnávána k Bjork, Portishead a k Fioně Apple.

V následujících letech se objevila například v seriálu BOSTONSKÁ STŘEDNÍ a ve filmu NECHOĎ KLEPAT NA DVEŘE. Její prozatím poslední rolí byla Jenna ve filmu POD JEDNOU STŘECHOU, kde se opět po letech potkala se svojí seriálovou kolegyní z Roswellu, Katherine Heigl.


20.2.1981
Caracas, Venezuela
Majandra Delfino csfd

Later DaysAkordy na kordyNerd HerdThe FarmFamily TrapPod jednou střechouPullingV síti lžíHeidi 4 PawsState's EvidenceUltraNechoď klepat na dveřeCelesta ve městěReesevilleR.S.V.P.Learning Curve, TheTraffic - Nadvláda gangůVím, co jsi dělal minulý pátek 13.The Secret Life of GirlsOpravdoví kamarádiAwokenedBoJack HorsemanRodinka na kouskyFriends with Better LivesKanclMen of a Certain AgeState of GeorgiaQuarterlifeHelp Me Help YouThree Moons Over MilfordRoswellBostonská středníKatie JoplinThe Tony Danza ShowBrooklyn Decker ThreesomeBent2000 ALMA Awards


Aktualizace osobnostního profilu Majandra Delfino: 5.11. 2023 10:12