Logan Marshall-Green 47 let


Logan Marsall – Green vyrůstal v Cranstonu, na Rhode Islandu. Rodiče se jmenují Lowry Marshall a Logan Green, oba se věnují divadlu. Má dvojče – bratra Taylora. Jeho matka vyučuje herectví na Brown University. Postgraduálně studoval University of Tennessee, kde také psal pro školní časopis The Daily Beacon. Poté navštěvoval National Theater Institute ve Waterfordu a je také absolventem Tisch School of the Arts v New Yorku.

Objevil se například v TV seriálech DARK BLUE (2009), BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH (2001), nebo 24 HODIN (2001), kde si zahrál v 6 epizodách postavu Richarda Hellera, ale asi nejvíce se do povědomí diváků zapsal jako Trey Atwood ze seriálu O.C. (2003).


1.11.1976
Charleston, South Carolina, USA
Logan Marshall-Green csfd

Bucky F*cking DentLouRedeeming LoveThe ListenerJak to skončíVpádUpgradeSand CastleSpider-Man: HomecomingSnowdenBlack Dog, Red DogThe InvitationPaní BovaryováThe Sound and the FuryAs I Lay DyingMrazivá noc přicházíPrometheusĎábelNejlepší z BrooklynuBlue BloodNapříč vesmírem6. BatalionAlchymie láskyStalo se v MontaněPoraženíSchatten der Mörder – Shadowplay (ZDF-Fassung)ZatraceníQuarryDark BlueTraveler


Aktualizace osobnostního profilu Logan Marshall-Green: 11.11. 2023 12:09