Joe Anderson 42 let


Joe Anderson se narodil 26. března 1982. Díky povolání svých rodičů, kteří oba pracují v divadle a podílejí se i na vzniku filmů a televizních pořadů, měl k herectví blízko už odmala. Vystudoval Weber Douglas Academy of Dramatic Art.

Joe Anderson se dále objevil například v epizodní roličce v seriálu VRAŽDY V MIDSOMERU, v romantickém dramatu VÁŠEŇ A CIT nebo v černobílém snímku CONTROL vzdávajícím hold Ianu Curtisovi. Kromě herectví se Anderson věnuje také fotografování, gymnastice a hraní na kytaru.


26.3.1982
England, Velká Británie
Joe Anderson csfd

The Last FrontThe Devil ConspiracyThe ReckoningChladnokrevný odkazOheň 2Pokušení Joyce MitchellovéThe Ballad of Lefty BrownŠibeniceAbattoirOtče, zemřiKrvácející srdceHerculesSupremacyJednou ranouRohyTwilight sága: Rozbřesk - 2. částFlutterMezi vlkyPodivníUtajená operaceAmeliaLáska na druhý pohledVznešenej životKlub 27RuinyControlNapříč vesmíremVášeň a citLittle Box of SweetsVe stínu BeethovenaSilence Becomes YouMetroA Doll's HouseBrave New WorldSoulmatesOutsidersHannibalThe Divide - ZlomŘekaAfterlifeVraždy v Midsomeru


Aktualizace osobnostního profilu Joe Anderson: 20.3. 2024 16:04